familiespejder farve lille

Familiespejder tager udgangspunkt i emnerne natur, leg og oplevelse. Vi bygger huler, laver bål, smager på naturen, lytter til naturen, oplever, leger og lærer. Familiespejder er fælles oplevelser for hele familien, gennem aktiviteter for børn sammen med deres forældre.

Målgruppen for familiespejder er familier, der består af voksne med børn 0-6 år – ældre søskende er også velkomne, men aktiviteterne er målrettet de yngre børn. Måske er der nogle familier her i gruppen, hvor storebror/storesøster er ulv/juniorspejder – så er der altså her en chance for, at hele familien nu kan følges ad til familiespejder én gang om måneden.

Familiespejderne holder møder en søndag om måneden kl. 9.30-12.30. Vi har base i Lynghytten, Højmosevej 9A og tager til skov eller strand derfra. Mødested kan være flyttet ved enkelte møder. Tilmelding fra gang til gang via familiespejdernes Facebookside, så vi er sikre på at have materialer nok.

Se mere på gruppens hjemmeside og/eller på https://www.facebook.com/groups/215041338704440, som er familiespejders side på Facebook.

Kontak Familiespejderne